Akadémia alcsoport

Keresés

Új design

A legutóbbi, K, dec. 8 2009 20:36 tárgyú bejegyzést Morzel írta. 18 válasz.
  • V, nov. 8 2009 20:33 Válasz erre:

• agysejt
    • Az első 200 közreműködő
    • Csatlakozott H, nov. 3 2008
    • Bejegyzések 10
    • Pontok 80

Re: Új design

Hello

Az előző funkcionalitás/design-ra nem emlékszek, de ez a mostani hamar felvitte a vérnyomásom :) 

IE7-ben a következő fatális bug van: ha nem vagy bejelentkezve és ebben a fórumtopicban vagy és rámész (csak onhover) fenn jobb felső sarokban a "segítség" menüpontra akkor eltűnik az egész fórum....

IE6-ban teljesen szétesik a menü (IE7ben se sokkal jobb).

A főoldalon jobb oldalt alul lévő "Utolsó bejegyzések" rovat mi célt szolgál?

Ugyanis mindegyik link ugyanoda mutat: http://devportal.hu/ ....

Amúgy számomra a fórum használhatatlan mert nem tudok benne keresni.

• Pontok: 5
  • K, nov. 10 2009 11:00 Válasz erre:

• Fülöp Dávid
    • Az első 10 közreműködő
      Férfi
    • Csatlakozott Sze, júl. 2 2008
    • Budapest
    • Bejegyzések 495
    • Pontok 8 215

Bug: IE7 alatt a keresődoboz a felső banneren a teljes képernyő jobb széléhez vagyon igazítva, magyarul totál kicsúszik a designból. :/

IE8 alatt korrekt.

• Pontok: 20
  • H, nov. 30 2009 19:27 Válasz erre:

• fleetcommand
    • Az első 150 közreműködő
      Férfi
    • Csatlakozott Szo, okt. 24 2009
    • Bejegyzések 19
    • Pontok 200

Volt valami általános "DevPortal hibajelentő topic", csak azt nem találtam meg :) Úgyhogy jobb híján...

Engem is kezd egy kicsit zavarni, hogy nem kapok e-maileket a weboldaltól. Most belemásztunk egy kicsit a levelezőszerverünk logjába és a devportálos mailek az alábbi miatt vannak visszadobva:

Nov 30 19:08:26 4242 postfix/smtpd[20180]: NOQUEUE: reject: RCPT from unknown[91.120.22.150]: 450 4.7.1 Client host rejected: cannot find your hostname, [91.120.22.150]; from=<fleet@elitemail.hu> to=<fleet@elitemail.hu> proto=ESMTP helo=<devportal.hu>

(ok, a from és to is én vagyok, így volt a legegyszerűbb kipróbálni, hogy a profiloldalamon keresztül küldtem magamnak egy e-mailt, de a lényeg látszik, azt hiszem)

Mivel mást is láttam panaszkodni, hogy nem jönnek e-mailek, gondoltam, jelzem, hátha segít. Valamit biztos lehet vele kezdeni :)

utóirat: a TinyMCE-szerkesztőt látom, még mindig nem frissítettétek.. Pedig jó lenne, mert ez az ugrálás elég zavaró :)

• Pontok: 20
  • K, dec. 8 2009 20:36 Válasz erre:

• Morzel
    • Az első 25 közreműködő
      Férfi
    • Csatlakozott H, szept. 8 2008
    • Debrecen
    • Bejegyzések 430
    • Pontok 6 855

Van olyan hogy legújabb bejegyzések. Azoknál a tartalmaknál ahol utólagos kézi hozzájárulás kell ahhoz hogy megjelenjen, az oldalsó panelen azelőtt megjelenik az értesítés hogy új bejegyzés történt volna hogy az illetékes leokézná. Szerintem ezért dobja ki az Exceptiont.

Ha nem, akkor csak annyit mondok hogy bizonyos esetekben exceptiont dob...

Morzel

• Pontok: 5
Oldal 2 - 2 (19 elem) < Előző 1 2 | RSS